Abloy Protec2 Cliq

PROTEC2 CLIQ -järjestelmän ainutlaatuisuus perustuu mekaanisen ja elektronisen teknologian yhdistelmään. Tuplavarmistettu järjestelmä takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona.

Ainutlaatuinen PROTEC2 CLIQ -avain
Patentoitu, levyhaittoihin perustuva PROTEC2 huolehtii mekaanisesta turvallisuudesta, kun taas elektroninen CLIQ-teknologia mahdollistaa joustavan avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin hallinnan.

Oikeat ovet auki yhdellä avaimella
Käyttäjälleen PROTEC2 CLIQ on vaivaton: yksi avain riittää avaamaan kaikki tarvittavat kohteet ja ovet. Kulkuoikeuksien päivittäminen avaimelle onnistuu seinä- tai mobiiliyksikön kautta milloin tahansa. Päivitystarpeesta ilmoitetaan käyttäjälle sähköpostilla.

Kadonnut avain ei ole turvallisuusriski
Avaimelle voidaan määrittää voimassaoloaika pariksi tunniksi, työpäiväksi tai pidemmäksi aikaa. Jos avain häviää, se ei ole turvallisuusriski voimassaoloajan umpeuduttua.

Etähallittava ABLOY CLIQ Web Manager
Selainpohjainen ohjelmisto avainten, niihin liittyvien kulkuoikeuksien ja lukostojen joustavaan etähallintaan. PROTEC2 CLIQ on hallinnoijalle helppo käyttää. CLIQ Web Manager -ohjelmisto ei vaadi asennusta koneelle. Kulkuoikeuksien päivitykset niin voimassaoloaikojen kuin aukaisuoikeuksien osalta onnistuvat miltä tahansa tietokoneelta, jossa on verkkoyhteys. Kulkuoikeuksien päivittyminen voidaan myös automatisoida.

Jokainen avaimen käyttökerta rekisteröityy järjestelmään, joten täsmällisen kulkurekisterin seuranta on mahdollista selainpohjaisesti. Kulkurekisteri siirtyy järjestelmään, kun käyttäjä käy päivittämässä kulkuoikeuksiaan seinä- tai mobiiliyksikössä. Kadonnut avain ja uuden lisääminen on myös joustavasti tehtävissä ohjelmiston kautta.