Abloy Pulse

ABLOY PULSE on varmatoiminen ja helppokäyttöinen lukitusratkaisu, joka takaa sujuvan liikkumisen käyttökohteessa, oli sitten kyseessä koulu, sairaala, toimisto tai kerrostaloasunto. Avaimen työntöliike tuottaa tarvitsemansa energian avaimelle ja lukolle, eikä paristoista tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-valo ilmoittaa näkyvästi kulkuoikeuden.

Yhdelle ja samalle PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin henkilön käyttämiin lukkoihin, esimerkiksi oman asunnon oveen, varastojen riippulukkoihin, kerhotiloihin sekä roskakatoksen lukkoon.

Erityisen ainutlaatuisen PULSE-lukitusjärjestelmästä tekee sen kyberturvallisuus, josta vastaa ASSA ABLOY -konsernin huippuluokan salausteknologia. SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuus vastaa pankkiturvallisuutta.

PULSE helpottaa merkittävästi isännöitsijän / hallinnoitsijan elämää. Järjestelmän hallinnointiohjelmisto, ABLOY ACCENTRA mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti saman tien Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä. Ei enää huolia kadonneista avaimista tai uudelleensarjoituksesta aiheutuvista kuluista.

Esite Abloy Pulse