Palonsulkujärjestelmät

ABLOY-palonsulkujärjestelmät mahdollistavat esteettömän päivittäisen henkilöliikenteen, mutta sulkevat osastoivat ovet luotettavasti ja nopeasti tulipalon sattuessa.

ABLOY-tuotteistosta löytyvät yhteensopivat ja turvalliset ratkaisut erilaisiin oviympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. ABLOY-tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja eri puolilla maailmaa. Jokainen tuotteemme edustaa korkeaa

laatua ja luotettavaa toimivuutta. Jatkuva tuotekehitys ja viimeisin tuotantoteknologia tarkan laadunvalvonnan kanssa takaavat, että ABLOY-palonsulkujärjestelmät edustavat huipputuotteita niin toiminnoiltaan kuin laadultaankin.

ABLOY-ovensulkimia on valmistettu vuodesta 1934 lähtien innovatiivisesti kehittäen ja asiakkaiden toiveisiin vastaten.
Turvallista kulkemista ja esteetöntä liikkumista.

ABLOY-palonsulkujärjestelmä huolehtii kiinteistöjen paloturvallisuudesta ja tuotteiden linjakas muotoilu sekä pienet ja huomaamattomat liukukiskot sulautuvat hyvin oviympäristöön.

Edistykselliset ABLOY-palonsulkujärjestelmän tuotteet sopivat kaikenkokoisiin oviin ja ovat helposti asennettavissa. Tuotteista on saatavilla kaikkia RAL- värikartan sävyjä ja laaja valikoima perusvärejä.