ILOQ

ILOQ S50
iLOQ on julkistanut uuden, ultramodernin S50-pääsynhallintaratkaisun, joka saa tarvittavan energiansa älypuhelimesta. Uudessa tuotteessa ei tarvita enää avaimia, paristoja eikä turhia kaapeleita.

iLOQ :n S50 on maailman ensimmäinen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. Lukko toimii ilman avainta ja perustuu älypuhelimen NFC-tekniikkaan ja turvalliseen pääsyoikeuksien jakamiseen pilven kautta.
iLOQ S50:n kanssa voit unohtaa avaimet, paristot ja turhat kaapelit. Tämä mahdollistaa, että tuotteen elinkaaren aikana saadaan merkittäviä säästöjä. Sen innovatiivinen tekniikka ratkaisee monia haasteita mm. sähkön, veden ja kaasun jakelussa ja yksinkertaistaa päivittäisiä toimintoja. iLOQ S50 on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, jossa hallittavia kohteita on paljon ja ne ovat hajallaan. Ratkaisu säästää yrityksiltä aikaa ja resursseja.

Lukko ja puhelin tunnistavat toisensa AES-256-salausta käyttämällä. Lukon avaaminen tai avausyritykset raportoidaan reaaliaikaisesti pilvipalveluun. iLOQ S50 sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lukkosylintereihin, riippulukkoihin ja kalustelukkoihin. Sylinteri on helppo ja nopea asentaa olemassa olevan lukkosylinterin tilalle ilman oveen tehtäviä muutostöitä.

Esite ILOQ S50

iLOQ S10
Etähallittava ja omavoimainen iLOQ S10 -järjestelmä. Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot. iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen.

iLOQ S10 -järjestelmää voidaan hallinnoida täysin internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä hetkessä. Lukkosylinterin uudelleen ohjelmointi tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voidaan myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.iLOQ S10 takaa lukitusjärjestelmälle korkean turvatason, joka ei heikkene hallintajärjestelmän elinkaaren aikana. Järjestelmä tarjoaa merkittäviä hyötyjä sarjalukostokohteissa, kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä, joissa vaaditaan korkeaa turvallisuustasoa ja edistynyttä pääsyoikeuksien hallintaa.

Esite ILOQ S10

iLOQ S5
iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron. Tämä kehittynyt ominaisuus sallii suurten tietomäärien etäpäivityksen sekä jakamisen rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. Kun kaikki laitteet ovat yhteydessä ja viestivät toistensa kanssa, iLOQ S5 pitää kulkualuetiedot jatkuvasti ajan tasalla.

Esite ILOQ S5